We zijn vandaag open van 10h00 tot 20h00

Eyes And More

Eyes and More

EYES & MORE, DE ANDERE OPTICIEN
Wij zijn meer dan een optiekketen. Wij zijn een modebedrijf en houden voor u altijd de nieuwste trends en brillenmode bij. Want voor ons is een bril meer dan een visueel hulpmiddel. Het is een fashion statement waarmee we elke dag onze individuele stijl benadrukken. Voor elke stijl hebben wij het juiste model, of het nu elegant, trendy of fancy is. Oogmeting of trendadvies, een zonnebril of multifocale glazen, wij zijn er voor u! Wij adviseren u graag ter plaatse in één van onze stores in uw omgeving. Onze getrainde opticiens staan altijd met hulp en advies voor u klaar.

IEDERE BRIL, ÉÉN VASTE PRIJS!
Wij vinden dat een bril geen fortuin moet kosten. Vanaf het eerste ontwerp tot het afgewerkte model ligt de gehele ontwikkeling in onze handen – zonder tussenpersonen. Dit
prijsvoordeel geven wij door aan onze klanten, waardoor u zich niet alleen één bril, maar een hele brillencollectie
geen nieuwe regel.

90 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE
Als u na een aanpassingsperiode van 90 dagen niet tevreden bent over uw eyes & more bril dan kunt u deze komen omruilen voor een andere of krijgt u uw geld terug.

GRATIS OOGMETING ZONDER AFSPRAAK
Oogmeting of trendadvies, een zonnebril of multifocale glazen, wij zijn er voor u! Onze getrainde opticiens staan altijd met hulp en advies voor u klaar. Dankzij onze eyes & more academy zijn de medewerkers ter plaatse altijd up-to-date en ook speciaal getraind om de optimale en specifieke modellen voor u te vinden.

ONZE GLAZEN
Een hoog visueel comfort is onze topprioriteit. Onze glazen worden doorlopend gecontroleerd en verder ontwikkeld, zodat onze glazen standaard extra dun, superontspiegeld, kraswerend, anti-statisch en voorzien zijn van een UV-filter. Wij gebruiken alleen moderne kunststof brillenglazen met een geen nieuwe regel door hun geringe gewicht, die tegelijkertijd nagenoeg onbreekbaar zijn.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN
Wij zijn gepassioneerde brildragers. Daarom voldoen onze brillen aan de hoge kwaliteitseisen die wij zelf ook aan onze producten stellen: hoogwaardige materialen, zorgvuldig gepolijst, CE-keurmerk, extra kwaliteitscontrole en dit alles met ‘Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie’.

GRATIS ONDERHOUD
Eyes & More biedt je ook meteen gratis een brilcontrole aan. We stellen uw bril optimaal af op uw gezicht en als u wilt, maken we hem meteen ook schoon. Zo zorgen wij voor een volledige reiniging van het hele montuur, kijken wij de schroeven na, worden de glazen gereinigd en kunnen de neuspads veranderd worden, allemaal als extra service.

ONZE MONTUREN
Voor onze monturen gebruiken wij verschillende materialen om u bij elke outfit een passende bril te kunnen bieden. We gebruiken zowel acetaat, roestvrij staal als titanium. Met behulp van speciale materiaalmengsels zijn ook verschillende kleur- en textuureffecten mogelijk.

Maandag 10:00 - 20:00
Dinsdag 10:00 - 20:00
Woensdag 10:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 20:00
Zondag Gesloten

Nieuws van onze winkeliers

Mis de Pronti sale niet!

Een nieuw paar schoenen nodig? Van 1 juli tot 31 juli heeft Pronti uitverkoop! Mis het niet!

1 juli 2023 - 31 juli 2023

Mis het “Mid Season” niet bij Mano!

Van 20 april tot 14 mei mag u het "Mid Season" bij Mano niet missen! Tot 50% korting!

20 april 2023 - 14 mei 2023

Mis het “Mid Season” niet bij Pronti !

Van 20 april tot 14 mei mag u het "Mid Season" bij Pronti niet missen! Kortingen van 20% tot 50%!

20 april 2023 - 14 mei 2023
Uw zoektocht