We zijn gesloten, we zullen morgen open zijn van 10h00.

Uw zichtbaarheid bij Médiacité

Médiacité werkt ook aan zijn B2B-kant door de mogelijkheid te bieden om uw promotie uit te voeren bij de ongeveer 8 miljoen personen die het centrum jaarlijks bezoeken.

Huur van tijdelijke ruimtes in het centrum.

Aan beide kanten van het centrum kunnen verschillende ruimtes, van 6 tot 32 m², worden ingericht met een tijdelijke stand. Voor een dag, enkele dagen, een maand? Samen vinden we de oplossing die het best bij u past. Het merendeel van onze stands zijn uitgerust met een 220V-stopcontact en profiteren van een natuurlijke stroom van 15.000 tot bijna 40.000 bezoekers.

Onze tarieven variëren al naargelang de gewenste periode en de duur ervan.

Huur van onze ruimte La Griffe

Grote ruimte van 500 m² klaar om plaats te bieden voor uw grootste evenementen en ze een speciale toets te geven. Voor uw bedrijfsseminars of opleidingssessies wacht de conferentiezaal La Griffe van Médiacité op u. Deze ruimte met gedurfde architectuur bevindt zich op de 1e verdieping van het centrum en vlakbij alle voorzieningen.

Het terras heeft uitzicht op de kades, parking, sanitaire voorzieningen, toegang voor PBM, bewaking en schoonmaak.

Huur van de buitenruimte aan de kant van RTBF La Piazza

Médiacité biedt u ook de mogelijkheid om uw project te promoten buiten het winkelcentrum. Ga naar la Piazza, het plein tussen de RTBF en het centrum, om de bezoeker in een meer open omgeving te verwelkomen. Gemakkelijk zichtbaar voor automobilisten die langs de kades rijden.

Een commerciële cel huren

Wilt u uw bedrijf vestigen in Médiacité?
Contacteer ons rechtstreeks via e-mail om de beschikbare cellen en alle huurvoorwaarden te kennen!

Uw zoektocht