We zullen vandaag open zijn van 10h00.

Délifrance

Deel onze passie voor smaak!
Warm & knapperig brood op elk moment van de dag. Délifrance levert elke dag gevarieerde en overheerlijke producten aan zijn klanten. Kom onze sandwiches, broodjes en pasteitjes bewonderen.

Lekker. Het beste van de Franse culinaire traditie voor gezonde producten en rijke recepten, met een unieke smaak.

Smakelijk en gezond. De smaak hangt af van complexe factoren. Onze gezonde aanpak is terug te vinden in de versheid van de producten, de keuze van de ingrediënten, de verscheidenheid van de menu’s en het plezier dat u ervaart.

Keuze. Dankzij ons brede gamma kunnen we een basismenu voor ontbijt, lunch, vieruurtje en avondeten samenstellen. Een assortiment voorgebakken broodjes, klaar om te grillen voor uw warme sandwich naar keuze. Een selectie van vooraf belegde en gegrilde sandwiches, ideaal voor een snelle hap.

Maandag 10:00 - 20:00
Dinsdag 10:00 - 20:00
Woensdag 10:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 20:00
Zondag Gesloten

Nieuws van onze winkeliers

It’s Bra Party Time with Hunkemöller !

Hunkemöller lanceert zijn campagne "Bra Party" ! Met deze campagne viert Hunkemöller uniekheid, in welke vorm of maat dan ook, en wilt dat jij je sterk voelt door jezelf te…

27 maart - 23 april

Ontdek de nieuwe voorjaarscollectie bij Pronti !

De Pronti folder is gearriveerd! Ontdek alle bestsellers van de voorjaarscollectie 2023.

27 maart - 16 april
Lola Liza Mediacite

Ontdek de nieuwe kleurrijke collectie “Ciao bella” !

Happy days gegarandeerd met de nieuwe LolaLiza collectie. Heerlijk zonnige jurken en coole statement pieces gecombineerd met stralende kleuren en vrolijke prints: geniet van de eerste zonnestralen en het gevoel…

3 maart - 3 april
Uw zoektocht