We zullen vandaag open zijn van 10h00.

April Beauty Belgium

Planet Parfum wordt April
Je favoriete parfumerie kreeg een make-over! Planet Parfum verandert van naam en wordt April.

Alles verandert, maar alles blijft hetzelfde. We zijn er nog steeds, maar nóg dichter bij jou, enthousiast om je een buitengewone ervaring te bieden, in alle rust en met al onze expertise.

Maar waarom ‘April’?
Omdat de maand april symbool staat voor een wedergeboorte. In de lente leeft de natuur weer helemaal op.

Bij April kies je voor een duurzamere aanpak en ben je zeker van natuurlijke, green en clean aanbiedingen. Laten we ons samen inzetten voor een gerespecteerde huid en natuur.

You are April
pril staat voor een team van schoonheidsadviseurs die klaarstaan om je te adviseren, voor een ruim assortiment exclusieve, trendy, vernieuwende en inspirerende producten en voor unieke belevenissen en ontdekkingen.
April staat voor een team van schoonheidsadviseurs die klaarstaan om je te adviseren, voor een ruim assortiment exclusieve, trendy, vernieuwende en inspirerende producten en voor unieke belevenissen en ontdekkingen.
Dankzij onze expertise in de beautysector vind je bij ons bovendien een mooie selectie specifieke merken

April en zijn vele voordelen
Het hele jaar duizenden geschenkjes. Ontdek de mooiste sets en producten voor een voordelige prijs. April is de perfecte plek om jezelf en anderen een pleziertje te doen.
Bij April verrassen en verwennen we je graag met ons getrouwheidsprogramma, onze gouden tips en exclusieve diensten. Je geniet het hele jaar van kleine attenties en grote verrassingen. Op eenvoudig vertoon van je kaart krijg je een gratis staal, zelfs zonder aankoop, zodat je onze nieuwste producten kunt ontdekken.

April, dat begint nu!
Op zoek naar een geschenk? Of zin om jezelf een pleziertje te doen? Een nieuw parfum nodig? Nood aan een beauty-verwenmoment? Ga snel naar een van onze parfumerieën of instituten. Samen onthullen we je schoonheid en zorgen we ervoor dat je goed in je vel zit!

Maandag 10:00 - 20:00
Dinsdag 10:00 - 20:00
Woensdag 10:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 20:00
Zondag Gesloten

Nieuws van onze winkeliers

It’s Bra Party Time with Hunkemöller !

Hunkemöller lanceert zijn campagne "Bra Party" ! Met deze campagne viert Hunkemöller uniekheid, in welke vorm of maat dan ook, en wilt dat jij je sterk voelt door jezelf te…

27 maart - 23 april

Ontdek de nieuwe voorjaarscollectie bij Pronti !

De Pronti folder is gearriveerd! Ontdek alle bestsellers van de voorjaarscollectie 2023.

27 maart - 16 april
Lola Liza Mediacite

Ontdek de nieuwe kleurrijke collectie “Ciao bella” !

Happy days gegarandeerd met de nieuwe LolaLiza collectie. Heerlijk zonnige jurken en coole statement pieces gecombineerd met stralende kleuren en vrolijke prints: geniet van de eerste zonnestralen en het gevoel…

3 maart - 3 april
Uw zoektocht